GoWallet | Makkelijk sparen voor jezelf en een kind
logo_top

Beloon jezelf en een kind!

GoWallet is een spaarprogramma waarmee je beloond wordt voor jouw aankopen. Of je nou naar de bakker, de slager of naar je favoriete restaurant gaat, overal kun je sparen voor extra voordeel door enkel de QR-code op je kassabon te scannen met onze handige app. Je steunt ook nog eens een kind in Nederland dat onder de armoedegrens leeft. Kost jou niks, levert de kinderen een heleboel op.

iphone_mockups_header-com

bekijk wat GoWallet voor je onderneming kan betekenen

Zo werkt GoWalletMakkelijk sparen voor jezelf en een kind!

Met GoWallet spaar je niet alleen punten waar je zelf leuke beloningen mee kunt verdienen. Je steunt ook nog eens een kind in Nederland dat onder de armoedegrens leeft. Kost jou niks, levert de kinderen een heleboel op.

Samen voor een betere maatschappij

In Nederland leeft 1 op de 9 kinderen onder de armoedegrens. Dit betekent nooit nieuwe kleren, nooit een uitje, nooit een feestje en soms niet eens warm eten op tafel. Samen met GoWallet kun jij hier wat aan doen.


Nooit een feestje?

Deze kinderen willen ook dolgraag hun verjaardagsfeestje vieren. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen ze geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Ze schamen zich hier enorm voor en soms melden ze zich zelfs ziek.

Maak hun dromen waar

Samen met GoWallet kun je zorgen voor een verjaardagsbox, met alles erop en eraan. Zoals slingers, balonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes.

Eenvoudig en snel punten sparen

Met de GoWallet app ontvang je direct je punten bij elke aankoop. Scan de QR code op de kassabon en ontvang automatisch je punten bij je favoriete winkels.

Spaar je mee, Held?

Spaar voor de leukste beloningen voor jezelf of doneer je gespaarde punten aan de kinderen van de Voedselbank. Zo zorg jij ervoor dat hun dromen uitkomen en word jij hun held!
Illustratie 1 - scannen

Scannen

Scan eenvoudig de QR code op de GoWallet kassabon of laat je QR code scannen aan de kassa.

Line 2 Copy
illustratie-2-sparen-comp

Sparen

Met de GoWallet app ontvang je direct het juiste aantal punten op je digitale klantenkaart. Je kunt deze gebruiken om beloningen te claimen en om een kind te helpen.

Line 2 Copy
illustratie-3-beloningg-comp

Beloningen

In de GoWallet app wissel je je punten in voor de leukste beloningen. Start vandaag nog en scoor die beloning.

Become a Hero

Samen met GoWallet en de lokale ondernemers kun je zorgen voor een verjaardagsbox, met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes.

En zeg nou zelf…we maken je het wel heel makkelijk om actie te ondernemen. Jij maakt echt het verschil. Jij kunt nu zorgen voor een Confidence-Boost bij een kind in armoede! Word jij ook hun held?

8--Je-hebt-gedoneerd

en ik ben ondernemer

8--Je-hebt-gedoneerd
onboarding-5-comp

Beloon jezelf en een kind!

Scan eenvoudig de QR code op de GoWallet kassabon of laat je QR code scannen aan de kassa. Met GoWallet spaar je niet alleen punten waar je zelf leuke beloningen mee kunt verdienen. Je steunt ook nog eens een kind in Nederland dat onder de armoedegrens leeft. Kost jou niks, levert de kinderen een heleboel op.

Vind de pareltjes bij jou in de buurt

GoWallet laat je zien waar je terecht kunt met je app en waar je dus kunt sparen voor gratis beloningen. Goed voor jou, goed voor je lokale ondernemers en goed voor kinderen in NL die wel wat hulp kunnen gebruiken. Iedereen een beetje beter.

pareltjes_illustratie-comp

Download nu GoWallet

Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag?
Twijfel niet en download nu de applicatie!

"Groeien"

onboarding - 6

Onze missie

Al het goede komt in drieën. Daarom hebben wij niet één, niet twee maar drie markten die wij bedienen. Ten eerste is er de consument die de horeca bezoekt. Als tweede markt is er de horeca ondernemer. Wij bieden deze ondernemers een ultieme marketing tool. Onze derde markt komt niks bij ons halen, naar hen brengen we enkel goeds. Dit zijn kinderen in Nederland die onder de armoedegrens leven. GoWallet en de Lokale Ondernemers steunen hen via Stichting Kinderen van de Voedselbank met elke transactie in de app.

Volg je ons ook?

logo_dark_footer
GoWallet B.V.
Huizermaatweg 600
1276LN Huizen
Nederland
KVK: 69489211
BTW: NL857891753B01
Contact
Whats App?
Start nu met chatten
(elke dag tussen 9:00 en 0:00)

Mailen?
support@gowallet.nl

Bellen?
+31 20 894 60 62
(elke dag tussen 9:00 en 0:00)
Download de GoWallet app
Privacy beleid van GoWallet BV
Partner beleid van GoWallet BV