partner beleid - GoWallet | De Digitale Marketing Tool voor Horeca Ondernemers

Partners

Zoals omschreven tijdens de login procedure, kan GoWallet ook bepaalde gegevens delen met partners. Dit doen wij onder andere om de dienst van GoWallet voor jou gratis te houden. Hieronder leggen wij uit welke gegevens wij aan welke partners kunnen verstrekken en wat deze partners hier mee doen.

Klanten van GoWallet BV

Met onze klanten delen wij jouw contact gegevens zodat het lokale bedrijf (de locatie waar jij punten spaart) haar eigen diensten kan verbeteren, inzicht kan krijgen in haar klanten en kan communiceren met jou. In de GoWallet app kan je eenvoudig alle aangesloten bedrijven raadplegen en opzoeken.

Advertentie netwerken

Wij kunnen ook jouw gegevens en de locatie waar jij gezien bent delen met advertentie netwerken die jouw gegevens weer gebruiken om advertenties te personaliseren. Mocht je geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over hoe bedrijven jou gegevens gebruiken op advertenties te personaliseren, kijk dan bij de European Interactive Digital Advertising Alliance waar ook een opt-out link is voor bedrijven die zich bij deze organisatie hebben aangesloten.
Advertentie netwerken waar wij mee kunnen samenwerken zijn grote internationale bedrijven:

  • Facebook
  • Google

Andere partners

Wij kunnen ook jouw gegevens aan derden verstrekken indien wij daartoe op basis van wet- en/of regelgeving verplicht zijn, wij daartoe genoodzaakt zijn als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval wij dat noodzakelijk achten ter bescherming van onze eigen rechten.