tarieven - GoWallet | De Digitale Marketing Tool voor Horeca Ondernemers

TARIEVEN

Bespaar tijd, verkoop meer en maak je klanten blij

GoWallet neemt al het werk uit handen

* Bovenvermelde prijzen zijn inclusief Full Service (opstellen en uitvoering campagnes) + 250 contacten
Vanaf 251 contacten: € 30 per maand extra
Vanaf 1000 contacten: € 60 per maand extra

Wat ontvang je?

011

Digitaal spaarprogramma

Jouw digitale klantenkaart maakt het mogelijk om je klanten te voorzien van een digitale spaarkaart zodat jouw klanten punten ontvangen bij elke aankoop. Klanten kunnen sparen voor gratis producten of andere voordelen.
a

Aanbiedingen plaatsen op GoWallet

Duizenden gebruikers in de buurt van jouw winkel zien jouw "deals" op de GoWallet website of app en kunnen hier gebruik van maken door direct binnen te lopen in jouw zaak om de deal in te wisselen.
012-1

Klantenbestand opbouwen

Dankzij GoWallet krijg je eindelijk inzicht in je klantenbestand. Het verkrijgen van deze gegevens is zeer belangrijk voor het maken van extra omzet door het opvolgen van je klanten met aanbiedingen en promoties.
e

Location based marketing (Beacons + Geofence)

Klanten in de buurt van jouw zaak ontvangen een melding van jouw aanbieding op hun smartphone. Hebben je klanten een klantenkaart of een coupon dan worden ze hieraan herinnerd door een push bericht.
b

Scan apps voor Android en iOS

Maak gebruik van onze gratis scan apps voor ipods, smartphones en tablets. Het werkt zowel op iOS als Android. Je kunt eenvoudig scannen voor het inwisselen van een voucher of het uitdelen van punten.
macgif-1st01

Handig dashboard met overzicht

Ontwerp je digitale klantenkaart en stel je beloningen in. Beheer je openingstijden, berichten en statistieken met een leuk en professioneel systeem.
mobile_connectleads (4)

Bereik je klanten. Start met groeien

GoWallet verzamelt jouw klantgegevens en bestelinformatie. Laat deze gegevens automatisch binnenkomen in je vertrouwde e-mail marketing software en advertentieplatformen. Bereik eenvoudig weer je klanten met een aanbod dat perfect bij hen past. Vind meer mensen die lijken op jouw huidige klanten en maak meer nieuwe klanten.
c

Full support service

We weten dat je weinig tijd hebt en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je direct bent opgestart zonder moeilijk of langdradig gedoe. Wij zorgen er simpelweg voor dat jij het beste uit je zaak haalt. We zorgen ervoor dat je jouw klanten altijd en overal kunt eenvoudig kunt bereiken.
018

Persoonlijke succes manager

Je beschikt over je vaste contactpersoon om je marketing campagnes en je resultaten te bespreken. Een nauwe samenwerking en regelmatig contact zijn een belangrijke reden waarom klanten succes ervaren via GoWallet.

START VANDAAG GRATIS

2017-02-11_2248
  • Win aan populariteit en tevreden klanten
  • Meer positieve mond tot mond reclame over jouw zaak
  • Bereik klanten in de buurt op hun smartphone
  • Ontvang meer nieuwe klanten die je vinden in de app
2017-01-25_2255b

Vragen?
We hebben antwoorden:

Werkt GoWallet op alle telefoons?

GoWallet werkt op alle smartphones van Apple (iPhone) en met Android.

Moeten mensen de GoWallet app downloaden?

Ja. Je klanten downloaden éénmalig de GoWallet app.

Hoe moet ik punten geven?

Je klanten krijgen een kassabon met een QR code op. Door het scannen van deze QR code met de GoWallet app ontvangen je klanten automatisch het juiste aantal punten. Heb je geen kassabon printer? Je kunt je klanten ook punten geven met de GoWallet Scan app. Deze app is beschikbaar voor tablets en smartphones die draaien op iOS (Apple) en Android.

Hoe moeten mijn klanten de klantenkaart aanvragen?

Jouw klanten openen de GoWallet app en kunnen direct beginnen sparen bij je bedrijf.

Zit de consument wel te wachten op een digitale klantenkaart?

Uit marktonderzoek is gebleken dat de consument van spaar systemen houdt. Echter is de frustratie om de overvolle portemonnee ook groot. Zo is uit onderzoek gebleken dat mensen maar maximaal 4 kaarten willen bewaren. Kortom; voor de consument is dit de perfecte applicatie want ze kunnen punten sparen zonder dat hun portemonnee vol raakt!

Krijg ik promotie materiaal?

Wij zorgen ervoor dat het duidelijk is voor je klanten dat je GoWallet gebruikt. Je ontvangt hiervoor posters en stickers om op te hangen je zaak.

In welke landen werkt dit allemaal?

GoWallet is te downloaden door klanten van over de hele wereld.

Krijgen we hulp met de marketing en acties te versturen?

We helpen je met de marketing berichten en acties. Je hoeft het niet alleen te doen!

Wat gaat dit opleveren?

De resultaten verschillen per zaak. Het ligt er maar net aan hoe actief jij bezig bent met GoWallet. We zien bij diverse zaken een stijging in extra winst van 6% of meer.

Krijg ik ook nieuwe klanten door deze applicatie?

Ja dat kan. Je bedrijf staat in de GoWallet app en is zichtbaar voor alle gebruikers van de app. Zo heb je niet alleen een spaarsysteem, maar ook nieuwe klanten weten je nu beter te vinden!

Is dit wel toegestaan met de nieuwe privacy wetgeving?

Ja. GoWallet is volledig in overeenstemming met de nieuwe GDPR privacy wetgeving. Bovendien zijn de klantgegevens zijn zeer goed beveiligd. Wij gebruiken sterke encryptie voor alle gegevens die worden opgeslagen.

Zit ik vast aan een abonnement?

Je kunt GoWallet altijd eerst 30 dagen gratis uitproberen. Daarna kan je kiezen of je GoWallet wilt blijven gebruiken. Bekijk de tarievenpagina voor de prijzen.

Hoeveel kost GoWallet?

GoWallet begint al vanaf € 17 per maand. Je bedrijf staat in de GoWallet app en je klanten kunnen beloningen bij je verdienen.

Kan ik altijd opzeggen?

Je kunt altijd opzeggen. Je krijgt ook eerst 30 dagen om GoWallet gratis te proberen. Wij staan volledig achter ons product en weten zeker dat je tevreden bent over GoWallet.

Werkt dit samen met mijn kassa?

Ja. Op jouw kassabon printer wordt een GoWallet QR code geprint die jouw klanten zelf kunnen scannen. Je hoeft geen extra dingen te regelen met je kassa, dat hebben wij al gedaan.

Ik heb al een loyaliteitsprogramma met fysieke kaarten. Waarom zou ik overstappen?

Wat goed dat je al bezig bent met je klantloylaliteit te verbeteren! Je bent op de goede weg. Echter, is uit onderzoek gebleken dat mensen maar maximaal 4 klantenkaarten willen bewaren. De rest wordt weggegooid. De kans dat jouw klantenkaart wordt bewaard, is dus klein. Met een digitale klantenkaart ga je mee met de tijd en hebben mensen geen moeite ermee om meerdere kaarten te bewaren in de app. Ze hoeven het immers niet mee te slepen! Daarnaast hebben jouw klanten altijd hun mobiel bij zich, dus ook altijd jouw klantenkaart.

Hoe lang duurt het voordat mijn bedrijf en beloningen zichtbaar worden in de GoWallet app?

Wanneer je je bedrijf aanmaakt op GoWallet en je beloningen instelt, ben je onmiddellijk live :-) is dat niet fijn?

Heb je een andere vraag of hulp nodig?

We spreken en helpen dagelijks horeca ondernemers met ambitie om te groeien via online marketing en klantenbinding. Wil je graag ook een keer met ons praten?

Plan hier zelf in wanneer je een 15 minuten gesprek wil ervaren. Je kunt ons bereiken op +31208946062 of chat via Whatsapp.

Stefan Heurterre
GoWallet BV

Klaar in 5 minuten en je verplicht je tot niets


logo variaties-04

GoWallet BV
Huizermaatweg 600
1276LN Huizen Nederland
support@gowallet.nl
+31208946062
KVK 69489211
NL857891753B01

FUNCTIES

Klantenbestand opbouwen
Loyalty systeem
Recensies ontvangen
Aanbiedingen versturen
E-mail & SMS marketing
Retargeting & Adverteren
Tarieven
Liever je eigen app?

BLOG

Online Marketing
Social Media
Klantenbinding
Beter verkopen
Online Reputatie
Kosten & Rendement
Systemen & Tools

GOWALLET

Verhoog eenvoudig je omzet

Privacy beleid van GoWallet BV
Partner beleid van GoWallet BV

DOWNLOAD APPS

GoWallet app (consumenten)
GoWallet Scan app (ondernemers)
GoWallet Dashboard (ondernemers)